Buy Zolpidem Tartrate Can You Buy Real Ambien Online Zolpidem Online Purchase In India Generic Ambien Online Cheap Ambien Cheapest Buy Brand Ambien Online

Nieuws


2023
24 Apr 2023

Meimaand=Bijmaand 2023

De 6e Meimaand Bijmaand staat voor de deur. Dit jaar laten vijf biologische en biodynamische boeren tijdens gratis bijenexcursies in mei graag aan iedereen zien hoe zij op hun boerderij de biodiversiteit ondersteunen.
03 Feb 2023

NIEUW: GEZICHTSSCRUB MANUKA

De nieuwste aanwinst van de verzorgingslijn van Bee honest cosmetics met Manuka lijn is de gezichtsscrub.  De scrub verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden op milde wijze. Door de huid te scrubben, verwijder je de bovenste laag van de dode huidcellen. Dit zorgt ervoor dat alles wat je erna doet dieper in je huid kan dringen. Ook stimuleert scrubben de bloedsomloop. Het maakt de huid frisser en lekker zacht.

2022
15 Dec 2022

Beste biologische product van het jaar!

De body butter en body scrub kokos & honing is geselecteerd voor de titel beste Bioproduct van het jaar. Wil jij ons helpen aan deze titel? Breng dan nu je stem uit op https://www.bioproductvanhetjaar.nl/. Stemmen kan tot en met 31 december. Alvast heel erg bedankt!
25 Oct 2022
22 Jun 2022

NIEUW shampoo kokos & honing

In deze shampoo combineren we een milde reiniging met natuurlijke actieve ingrediënten waaronder biologisch kokoswater, honing en kokosmelk. Het maakt het haar soepel en zacht en geeft volume en glans. De shampoo is geschikt voor normaal en futloos haar. 


Gezond en glanzend haar willen we allemaal. De natuurlijke ingrediënten in onze haarproducten zijn afgestemd op de behoeften van verschillende haartypen. De shampoos reinigen en verzorgen haar en hoofdhuid op zachte wijze: zonder SLS (sodium lauryl sulphate) of SLES (sodium laureth sulphate), maar met uitsluitend milde wasactieve stoffen op plantaardige basis.02 May 2022

Meimaand Bijmaand

Bijen en andere insecten zijn erg belangrijk voor de biodiversiteit. De intensivering van de landbouw is een belangrijke oorzaak van het verdwijnen van veel insecten. Om verdere stappen te zetten qua biodiversiteit organiseren de Traay, Bee honest cosmetics en Odin diverse natuurwaardenonderzoeken waarmee boeren concreet aan de slag kunnen om de biodiversiteit op hun boerderij te versterken.


2021
23 Dec 2021

Body butters met verbeterde samenstelling

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en kou. Een goede verzorging houdt haar in balans. Voor een heerlijk zachte en soepele huid hebben we een body butters. 

23 Dec 2021

Nieuwe varianten bodyscrubs

In de body scrubs combineren wij verzorgende biologische plantaardige oliën en rijstscrub die op zachte wijze een stralende huid tevoorschijn laten komen. De huid masseren met een milde scrub helpt dode huidcellen te verwijderen en stimuleert de doorbloeding en celvernieuwing. Er zijn 2 nieuwe varianten:

  • ·       Aloë vera & honing: voor een gevoel van comfort en zachtheid. Ideaal voor de droge tot gevoelige huid.
  • ·       Kokos & honing: voor een warm, zomers gevoel. Ideaal voor de normale tot droge huid.

De tube is gemaakt van 57% gerecycled materiaal en  is volledig recyclebaar.

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 31