Nieuw: Men Hair en Body bar sandelhout en honing

Bee honest cosmetics heeft de Mannen lijn uitgebreid met een hair & body bar sandelhout & honing. “We hebben al eerder 3 varianten shampoo & conditioner bars ontwikkeld die bijzonder goed lopen. Verpakkingsarme en plasticvrije producten blijven onverminderd populair. Het uitbreiden van de mannenlijn met een solid is een logisch vervolg”, vertelt Joyce Weerman, Brand Manager Bee honest cosmetics.

Duurzame verwennerij
De bar is niet alleen duurzaam maar verwent ook huid, haar en zintuigen. In deze solid voor hair & body wash combineren we een milde reiniging met natuurlijke actieve stoffen zoals biologische aloë vera en onze biologische honing.  De mooie blauw kleur van de bar komt van de genipa americana vrucht. Gemberwortelextract helpt een gladde en egale huid te bevorderen. De sandelhoutolie geeft warm, kruidig en aangenaam gevoel!

Eén bar gelijk staat aan het gebruik van drie shampooflessen. Wel zo duurzaam. De bar is verpakt n een plasticvrij doosje van FSC-gecertificeerd karton, zo blijft de kleur en geur goed behouden. De bar:

  • Is van gecertificeerde natuurlijke cosmetica
  • Vrij van plastic
  • Bevat natuurlijke plantenextracten en hoogwaardige etherische oliën
  • Is vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • Is vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG

 

Microplastics
De hair & body bar is vrij van microplastics. Waarom? Microplastics kun je met het blote oog niet of nauwelijks zien en komen via ons doucheputje in het rioolstelsel terecht. Ze glippen door de filters van waterzuiveringsinstallaties heen en komen in rivieren en oceanen terecht waar ze onderdeel worden van de ‘plastic soep’.

Lief voor je lijf en voor de natuur

Bee honest cosmetics heeft zich laten inspireren door de bij. Wij zijn blij met de bij. Zonder bijen geen gewasbestuiving, geen lekkere honing en bijzondere verzorgingsingrediënten, zoals bijenwas, propolis en gelee royale. Bee honest cosmetics maakt dankbaar gebruik van deze actieve, maar huidvriendelijke werkstoffen in hun producten. Wij combineren het met zorgvuldig geselecteerde plantenextracten en voegen er heerlijk geurende essentiële oliën aan toe.
Vanwege onze passie voor natuurcosmetica, hebben wij uitsluitend producten die BDIH / COSMOS gecertificeerd zijn. Daarmee lever je niet alleen een bijdrage aan de zorg voor jezelf maar ook een bijdrage aan een betere wereld.
Lief voor je lijf en lief voor de natuur. Dat is de kracht van Bee honest cosmetics.

Dat voelt goed!

De Men solid hair & body is verkrijgbaar bij natuurvoedingsspeciaalzaken.

 

 

12/10/2023