Waar we vandaan komen

Historie: van honingzeepje tot compleet assortiment

De Traay staat al sinds 1977 voor kwalitatieve biologische honing, zo van de bij en de imker. Een natuurlijk product dat een goede  gezondheid ondersteunt en bovenal heerlijk van smaak is. Daarnaast bevat honing ook verzorgende eigenschappen voor ons lichaam en dus was het ontstaan van Bee honest cosmetics een organisch proces. In 1993 gestart met een assortiment zepen en vanuit daar is het assortiment gegroeid tot wat het vandaag is: een mooie lijn aan gecertificeerde natuurlijke huid- en haarproducten, alles voor de dagelijkse persoonlijke verzorging.

Lief voor je lijf en lief voor de natuur

Bee honest cosmetics biedt persoonlijke verzorgingsproducten voor de bewuste consument die op zoek is naar betaalbare natuurcosmetica. Bee honest cosmetics heeft zich laten inspireren door de bij en maakt dankbaar gebruik van de bijzondere verzorgingsingrediënten als honing, bijenwas, propolis en gelee royale. Bee honest cosmetics onderscheidt zich van andere merken door haar actieve rol om het leefmilieu van bijen te verbeteren.
Bee honest cosmetics biedt keuze uit meer dan 90 gecertificeerde verzorgingsproducten voor je belangrijkste bezit;  je lijf. Afgestemd op de behoeften van verschillende huidtypen. Bee honest cosmetics gelooft dat uiterlijke schoonheid, gezonde voeding en algemeen welzijn de juiste balans geeft tussen lichaam en geest. Een verzorgd lichaam draagt bij aan lekker in je vel zitten.
Vanwege onze passie voor natuurcosmetica, heeft Bee honest cosmetics uitsluitend producten die BDIH / COSMOS gecertificeerd zijn. Daarmee lever  je niet alleen een bijdrage aan de zorg voor jezelf maar ook een bijdrage aan een betere wereld.

Lief voor je lijf en lief voor de natuur.
Dat is de kracht van Bee honest cosmetics.
Dat voelt goed!