Nieuw: Varianten Bodyscrub

Bee honest cosmetics introduceert  2 varianten body scrubs voor een heerlijk zachte en soepele huid. De body scrubs zijn op basis van consumentenonderzoeken op textuur en geur geoptimaliseerd, voor een nog beter scrubvermogen en verzorgingservaring. Nieuw is ook de duurzame verpakking.

Zacht en soepel

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en kou. Een goede verzorging houdt haar in balans.

Stralende huid
De biologische plantaardige oliën en rijstscrub laten op zachte wijze een stralende huid tevoorschijn komen. De huid masseren met een milde scrub helpt dode huidcellen te verwijderen en stimuleert de doorbloeding en celvernieuwing.
Bee honest cosmetics komt met 2 nieuwe varianten:

  • body scrub aloë vera & honing: de natuurlijke geur van biologische honing zorgt voor een gevoel van comfort en zachtheid. Ideaal voor de droge tot gevoelige huid.
  • body scrub kokos & honing: de natuurlijke geur van kokos zorgt voor een warm, zomers gevoel. Ideaal voor de normale tot droge huid.

Duurzame tubes
De tubes zijn van een duurzaam materiaal gemaakt, 57% PCR. PCR staat voor post-consumer recycled, dit is gerecycled materiaal dat is gebruikt door eindgebruiker. Denk hierbij aan lege tandpasta tubes, plastic zakjes of lege drankflesjes die je als consument in de vuilnisbak gooit. Dit circulaire materiaal heeft als doel om producten en grondstoffen zoveel mogelijk her te gebruiken. Door recycling van plastic ontstaan er weer nieuwe plastic producten. De tubes bestaan uit verschillende lagen waarbij de binnenste laag niet in aanraking komt met PCR, vandaar ook de 57% PCR.

Microplastics
Deze verzorgingsproducten zijn vrij van microplastics. Waarom? Microplastics kun je met het blote oog niet of nauwelijks zien en komen via ons doucheputje in het rioolstelsel terecht. Ze glippen door de filters van waterzuiveringsinstallaties heen en komen in rivieren en oceanen terecht waar ze onderdeel worden van de ‘plastic soep’.

Lief voor je lijf en voor de natuur
Wij hebben ons laten inspireren door de bij. Wij zijn blij met de bij. Zonder bijen geen gewasbestuiving, geen lekkere honing en bijzondere verzorgingsingrediënten, zoals bijenwas, propolis en gelee royale. Bee honest cosmetics maakt dankbaar gebruik van deze actieve, maar huidvriendelijke werkstoffen in hun producten. Wij combineren het met zorgvuldig geselecteerde plantenextracten en voegen er heerlijk geurende essentiële oliën aan toe.
Vanwege onze passie voor natuurcosmetica, hebben wij uitsluitend producten die BDIH / COSMOS gecertificeerd zijn. Daarmee lever je niet alleen een bijdrage aan de zorg voor jezelf maar ook een bijdrage aan een betere wereld.
Lief voor je lijf en lief voor de natuur. Dat is de kracht van Bee honest cosmetics. Dat voelt goed!