Uitvoering van het donateursproject “Alle Bijtjes Helpen”

De uitvoering van het donateursproject “Alle Bijtjes Helpen” van de Bijenstichting is van start gegaan.
“Dankzij de genereuze gift van Bee honest cosmetics en Ekoplaza, kan de Bijenstichting de blauwe metselbij een helpende hand bieden”, vertelt Jaap Molenaar van de BIjenstichting.  “Door het verspreiden van uitgebreide informatieve pakketten, zaden van voedselplanten en bijenhotels, werken we samen aan het verbeteren van de leefomgeving van deze essentiële bijensoort”.
Help de Blauwe metselbij met jouw waarneming!
Je kunt bijen op veel manieren helpen. Eén manier is door je waarnemingen door te geven. Speciaal voor het project “Alle Bijtjes Helpen” hebben we daarom een leuke actie: geef jouw waarneming van een Blauwe metselbij door en ontvang een zakje inheemse zaadjes, een kortingscode en maak kans op een waardebon van €25 voor onze webshop!
Hoe?
Meld je gratis aan door het e book over de Blauwe metselbij te downloaden. Zo weet jij precies hoe je haar herkent en waar je haar vindt. In dat e-book vind je ook alle uitleg over onze winactie. Goede inzendingen ontvangen een zakje inheems zaad en een kortingscode voor de webshop. In oktober verloten we onder alle goede inzendingen 3 waardebonnen.
Help je mee?
Waarom?
Door meer waarnemingen krijgen we meer inzicht in bv. het gedrag en de af- of toename van een populatie. Dit is één van de acties waarmee we de Blauwe metselbij willen helpen. Mede door financiering van Ekoplaza en Bee honest cosmetics kunnen wij deze bij helpen.
Kijk op de website van de Bijenstichting voor alle informatie.